Romy

Toen ik bij Kim kwam was ik op het punt dat ik er helemaal klaar mee was dat mijn verstoorde eetpatroon mijn leven beheerste. Tijdens het intake gesprek voelde ik meteen een klik. Kim gaf mij de ruimte om mij mijn verhaal te laten doen zonder schaamte. Kim heeft vooral de goede vragen weten te stellen, waardoor ik duidelijk kreeg wat de triggers waren die mijn verstoorde eetgedrag in stand hielden. Ik zag patronen en dat leerde mij er met een heldere en andere blik naar kijken. Hierdoor kon ik mijn verstoorde relatie met eten verbreken.

 

Tanja

Ik kwam bij Kim omdat ik op een punt in mijn leven was aanbeland, waar ik mijn grenzeloosheid op het gebied van eten en geld uitgeven niet langer kon negeren. Door de juiste vragen van Kim ben ik in eerste instantie in gaan zien welke emoties ik met dit gedrag probeerde te ontwijken. De rust en het vertrouwen dat Kim mij gaf, zorgde ervoor dat ik langzaam aan deze emoties weer toe durfde toe te laten. De grenzeloosheid ben ik door Kim gaan omarmen in plaats van mij er in te verliezen. Kim heeft mij laten zien dat er achter die grenzeloosheid een mooi vrij kind verscholen zit dat mij veel meer plezier oplevert dan welk voedsel of welk nieuw hebbeding dan ook.

 

Arie

Ik kwam bij Kim toen ik niet lekker in mijn vel zat. Ik had moeite met het aangeven van mijn grenzen en liet over mij heen lopen zowel op mijn werk als prive. Kim liet mij oefenen met het aangeven van mijn grenzen, maar belangrijke nog ze wist bij mij naar boven te krijgen waar mijn grenzen lagen. Door de oefeningen die ik samen met Kim deed, kreeg ik het vertrouwen dit ook in mijn dagelijks leven toe te passen. Ik weet nu heel goed waar mijn grenzen liggen en stap niet langer in de valkuil om maar door te gaan tot het punt waar geen weg terug meer is. Kim is effectief, nuchter en zichzelf. Dit maakt dat ik mij bij Kim veilig voelde om deze kwetsbare kant van mezelf aan te gaan en verder te onderzoeken.