Over

Queetniet is opgericht door Kim Nicodem omdat zij gelooft dat iedereen op een bepaald moment wel een zetje in de goede richting kan gebruiken.

Kim heeft inmiddels 15 jaar ervaring in het coachen van mensen in zowel het bedrijfsleven als in de sociale sector

Kim is een Rotterdamse nuchtere  coach. Samen met haar man en hond geniet zij van het stadse leven. Haar rust en kern vindt zij  in de bergen en de natuur.

De rode draad die zij in haar werk en leven  is tegengekomen, laat zij terugkomen in Queetniet. Wat je achtergrond ook is, wat voor werk je ook doet, iedereen komt wel eens uit op dat punt dat hij het even niet meer weet.

Kim weet uit ervaring hoe het is om op een punt te komen waar je het gevoel hebt in cirkeltjes te lopen en geen uitweg meer weet  te vinden. Je wilt met heel je hart een andere weg bewandelen, maar je weet niet hoe. Op dat moment helpt het als een ander met je mee mag kijken

Queetniet coaching helpt je graag bij het doorbreken van die cirkel waar je al tijden in vastloopt.

Oordeelloos gaan we aan de slag met het geen waar jij in vastloopt. Queetniet laat je weer met een milde en open blik kijken naar je eigen patronen. Door je frustratie over je eigen gedrag los te laten, ontstaat er weer ruimte om op onderzoek te gaan naar passender en gezonder gedrag. Al lange tijd zie ik hoe mensen worstelen met het managen van hun eigen energie door de druk die ons wordt opgelegd.

Daarom is zij zich gaan verdiepen in alles wat met vitaliteit te maken heeft en heeft zij het haar  missie gemaakt om ook jou te laten ervaren hoe je moeiteloos een vitaal leven kunt leiden door duurzaam je gedrag te veranderen. Dit doen we door aan de slag te gaan met de kern en niet met het symptoom te werken.

We staan bij Queetniet bekend om onze Rotterdamse nuchterheid. We streven ernaar om jou weer de leukste en vitaalste versie van jezelf te laten worden. Niets meer en niets minder. Door je vitale zelf te leren kennen, word jij de leukst mogelijke versie van jou.