Wil jij resultaten boeken in je werk of leven zonder hierbij jezelf te verliezen? DISC en Drijfveren helpt je hierbij. 

Mijn favoriete quote is: Leuker dan jezelf kun je niet worden. Ik geloof er namelijk in dat coaching nooit bedoeld mag zijn om iemand anders te worden, maar vooral bedoeld moet zijn om jezelf te gaan omarmen met alles wat er is (en niet is) om van daaruit jouw potentieel te gaan benutten.

Toch worstelde ik jarenlang zelf ook met maar iets te moeten zijn wat ik niet ben. Ik raakte overweldigd door mensen die de voorkeur hadden voor dominant extravert gedrag. Ik dacht dat er iets mis was met mij. Ik ging in goed en fout denken. Plaatste mezelf onder de ander. Ik dacht dat ik alleen succesvol kon zijn als ik dat gedrag zou vertonen. Mijn business kon ik alleen opbouwen als ik meer van dat zou hebben. Tegelijkertijd liep ik vast in mijn eigen oordeel. Als het zo moest dan liever niet. Toen ik los ging laten dat ik iemand anders moest zijn, ging het voor mij stromen in mijn werk en leven.

DISC heeft mij hier heel erg bij geholpen. Het heeft mij laten zien waar mijn eigen kracht zit in mijn voorkeursgedrag, waar ik soms nog wat meer kan leren en waar ik de ander meer mag inzetten als dit echt te ver van mij af staat.

Met de DISC gedragsanalyse wordt jouw unieke gedragsstijl in kaart gebracht. Dit inzicht maakt het makkelijker om te reflecteren op je gedrag. Met het herkennen van jouw persoonlijke analyse en een persoonlijke uitleg van DISC in de nabespreking, word je bewust van jouw persoonlijke gedragsstijl. De DISC methode is gebaseerd op het principe dat menselijke gedragstypen in vier groepen op te delen zijn: D (Dominant), I (Invloedrijk), S (Stabiel) of C (Consciëntieus). Deze test is niet bedoeld om jou in een hokje te plaatsen, maar te leren wat jouw voorkeursstijl is en wat dit voor jou persoonlijk betekent.

DISC Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

Wat levert het jou op?

  • Samenwerkingen verlopen soepeler.
  • Je raakt minder snel gefrustreerd.
  • Meningsverschillen lopen niet meer zo vaak op ruzie uit.
  • Je krijgt inzichten in welke taken/omgevingen beter bij je passen
  • Je leert met een milde blik naar jezelf en je omgeving kijken

Kortom: je krijgt meer inzicht in je gedrag en hoe je dit het beste kunt inzetten in elke situatie. Én je verliest minder energie op zaken die je toch niet kunt beïnvloeden. Je houdt dus meer energie over voor wat voor jou belangrijk is. In combinatie met mijn systemische achtergrond help ik jouw ook met het doorbreken van patronen die niet langer dienend voor je zijn. Dit is wat mij betreft een super combinatie. Disc is niet wie je bent, maar gaat over je voorkeursgedrag.

Drijfveren

Persoonlijke drijfveren vertellen ons waarom we doen wat we doen. Kennis van je persoonlijke drijfveren kan de efficiëntie en productiviteit verhogen en geeft inzicht in je kwaliteiten en valkuilen. Een drijfverenprofiel geeft ook antwoord op de vragen, wat heb ik nodig om goed te kunnen functioneren in mijn werk? Waar krijg ik energie van, en waarvan niet?

Drijfveren Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Investering

DISC

Disc analyse inclusief rapportage en uitgebreide nabespreking.

275 euro inclusief BTW 

Drijfveren

Drijfverenanalyse inclusief rapportage en uitgebreide nabespreking Waar kom jij je bed voor uit? Wat drijft jou? Waar word je enthousiast. Bij voorkeur te combineren met de DISC omdat deze samen echt een meerwaarde hebben.

275 euro inclusief BTW 

DISC en Drijfverenanalyse

DISC en drijfveren inclusief  rapportage en uitgebreide nabespreking. In de nabespreking gaan we dieper in op jouw rapport in relatie tot jouw leerdoel.  Waar mag je meer gebruik van maken?Wat mag je loslaten en wat betekent dit voor jouw werk en leven?

575 euro inclusief BTW

Zakelijk 575 exclusief  BTW

 

Wil je meer weten plan dan hier gratis jouw online kennismaking om zo jouw leerdoel helder te krijgen.